Miért van az hogy aki csonka családban nőtt fel, az nem tud szoros emberi kapcsolatokat kialakítani, miért nem tud kötődni emberekhez? (tudásbázis)
Már megint csak általánosítás. Abban sem vagyok egyáltalán biztos, hogy ez általában így van.
Van rá valamilyen hiteles forrásod?
És ha általában úgy is lenne, akkor mi van? Az emberek egyének, nem "általában"-ok.
Szerintem semmi köze az egésznek a csonka családhoz.
A bizalmatlanság máshonnan ered.
Én teljes családban nőttem fel és most is teljes családban élek, de nem sok emberben bízok meg.
Nem, nem csalódtam sok emberben az életem során.
Ez így nem igaz. Egy normális jó szülő is tud annyit vagy még többet is nyújtani, mint 2 átlagos, és a gyerkőcnek semmi oka a bizalmatlanságra.
Mindannyian tudunk példát teljes család bunkó és csonka család érzelmileg OK gyyerekeire.
Szerintem egy brutál apa vagy egy link részeges munkakerülő anya többet árt , mintha egy normál szülő szólóban neveli .
Eseatzleg ott tudom a cimbeli szitut elképzelni, ahol a gyerek által nagyon szeretett szülő esik ki a csládból halál, válás stb miatt
Szerintem sem lehet általánosítani.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak biztos szerepet játszik benne a csalódottság, az egyedül-, magárahagyottság érzése.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Aki discoban ismerkedett, lehet komoly kapcsolatot is akár kialakitani?
- Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?
- Hogyan lehet normális kapcsolatot kialakítani a családon belül ha egyébként mindenen vita van?