Ha a fundamenta szerződésemet megszüntetem, arról fog értesülni a szerződőkötő aki köttette velem? (tudásbázis)
Kedves Buci07, Neked sincsenek jó információid....IGEN, KAP ÉRTESÍTÉST az a személy, aki a szerződést kötötte- hiszen Ő Amika22 személyi bankára, és az a dolga hogy kezelje (utánkövesse) az ügyfele szerződéseit !
A normál felmondási idő egyébként 90 nap- és semmilyen költsége nincs, - de ha sürgősen szükség van a pénzre, lehet gyorsított felmondást is kérni: ez esetben 30 napon BELÜL folyósítják a bent levő megtakakarítást a kamataival együtt, - ellenben az összegből 3 %-ot levonnak. Azt pedig mondanom se kell, hogy a 30 % állami támogatást csak 4 év megtakarítási idő lejártát követően fizetheti ki az LTP. törvény alapján.....
Mivel havonta fizetsz, ő is havonta kapja.
NAgy biztosításoknál/pl. egy cég épít valamit, akkor egyszeri felelősségi biztosítást köt, /ott egyszerre fizeti be az összeget, akkor a biztosítós ember egyszer kap jutalékot.
Te esetedben havonta kapja, amíg te fizetsz.
Ugyanez van az életbiztosításoknál is.:)))
Megtudja, mert a jutalék megszűnik utána.
De ne törődj vele, a te pénzed, te fizeted, te döntesz.
A legrosszabb rokonnal üzletelni.
Na szóval az van,hogy az egyik rokonom rámtukmálta a fundamentát.és szerződést köttetett velem még Tavaly jnauárban.
Megszeretném szüntetni,de nem szeretném hogy ezt a rokonom megtudná.
Milyen szerződést?
Talán 2 évig kap az illető jutalékot a szerződés után. Ha megszűnik többé nem kap pénzt érte, de van olyan eset, hogy még vissza is kell fizetnie.
Úgy emlékszem 2 év, de nem biztos!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.