Ha a férjed nem segít éjszaka (beszélgetős fórum)
Mi kb 14 hónapig nem aludtunk. Mindig segített a férjem (amúgy se tudott volna aludni, mert ugye ordít a gyerek:-). Most megint terhes vagyok, ha éjjel felkel néhamég a fiam, akkor ő megy hozzá. Tuti nem éltem volna túl az első évet másképp, de lehet hogy puhány vagyok. Azért valami elgondolkoztat. Sokan írtátok hogy apának is jár a pihenés a munka miatt amivel egyet is értek. A legtöbb friss apuka azonban egyáltalán nem titlakozna, ha mondjuk a haverjai hetente 1-2x elhívnák este sörözni, akkor hajnal 2-kor fekszik és mégse fáradt másnap dolgozni? Ez mindenki részéről hozzálláás kérdése. Amúgy sok mindenben szívesen segítenének, de a nők azt hiszik hogy tutujgatni kell őket, pedig felnőtt emberek, csak ti elrontjátok őket (tisztelet a kivételnek). Az enyém rengeteget segít, magától is és kérem is. EZ természetes, csak így működik egy család.
Évi, 5hetesen még én is igy voltam vele. DE most sem haragszoma férjemhez,h nem kel ha kell.
Ha megkérném kelne. De muszáj a munkában összpontositania.
sziasztok:)
Nekünk most öt hetes kisbabánk van, és én nem szeretném, hogy a Pasi felkeljen éjjel hozzá. Szoptatni én tudom, ő meg nappal sokat vezet, inkább szeretem ha hazajön élve...:)
De segítsen mikor hazajött és átvedlett otthoniba, akkor én nagyon örülök, ha átveszi egy órára a babót, és én kutyázhatok, kertezhetek egy kicsit:) Kell nekem is ez az anya órája...lehet önző dolog, de így van erőm a másik 23 hoz:)
nem gondoltam volna, hogy ilyen sok mindenki fog az en "problemamra" valaszolni itt
kész elegem van a pasikból az hagggyán hogy nem segít de még a telóm is kinyírta..
igazából itt nincs már mit boncolgatni csak láttam hogy voltak hozzászólások aztán elolvastam és persze nem bírtam ki hogy ne írjak én is vmit:D
Tisztelt anyukaka gyulekezo:)
nahat azt hittem nem jon ide mar senki
puszika . idegeskedeshez tul faradt vagyok
ne idegeskedj Ibi,lehet ő nem tudja hol laksz!Nekünk tudod ez már megszokott és nem lényeges:-))puszika
mig te annyi magyar konyvet olvashatz amennyit akarsz nekkem meg egy naptart is postan kenne rendeljek
Nevves csak ,de kozzbe nezz uttana a te hsz-nak. te magyarok kozt elsz itt az egesz megyebe nem tudom ,ha van ezer magyar
az en pidzammal nem vagyok megeegedve ,de az en anyumet en is lepipallom,folleg ,hogy o nem csinalt soha
hát anyu pizzáját már én is lepipálom:-))
teljessen mas fozzesi stilus,most marallittolag jobban fozzok mint anyossom
Konyha tunder nem volttam ,de nehany dollogt eltudttam keszitteni,de mikkor ide kerulttem olyan volttam mintha nem tudnak mit kezdeni az elelmi szerekkel
na a főzés nálam is a rántottában kimerült.Most néhány dolgot eltekintve mit a csülkös bableves,marhapörkölt vagy a halászlé,mennek az átlagos finom ételek,a gyereknevelésbe is bele kell jönni..
De jó,akkor te könnyebb helyzetben voltál mint én:-)
Amúgy én teljesen olyan vagyok mint egy pasi,a figyelmem is szelektív,főzni sem tudtam..most már azért a kisujjamban van,de az elején a férjem csinálta mert nem bírta nézni,ahogy szerencsétlenkedek aq konyhában:)Ez a babázásban is megnyilvánult.
Azt hiszem a legtobb pasi hatar vonalat huzz a noi es ferfi munka kozzott. Ez nem is baj ,csak mikkor nagyon nehez segittunk a masiknak .Es meg mielott azt gondollna vallaki ,hogya ferjem a gonosz LUcifer,hat nem az csak ep nehezzen visseli ha kicsi a penztarca, avgy ha szoritja az ido a salyat munkalyaval. Na es ott van anyosom aki nem tudja elfogadni ,ha nekkem egy kicsit konnyebb mint neki
nálunk a férjem nem mert hozzányúlni,én mivel ez a szakmám és volt lehetőségem gyakorlaton újszülöttön is lenni,minden ment..talán az volt a furcsa hogy ő az enyém:-)
Ha a ferjed dolgozik es te otthon vagy , akkor helyes , mert muszaly neki pihenni hogy , eltudja latni a munkajat ! Viszont hetvegeken ö is helyt tud allni ejszaka , szerintem.
Nálunk úgy volt,hogy mikor hazajöttünk a kórházból,azt sem tudtam,hogy kell hozzányúlni,pelenkázni,fürdetni,öltöztetni.Nem mertem hozzányúlni,és a az én drága 2 méteres párom plenkázta be először,és fürdette is pár napig,mert ő jobban hozzámert érni mint én,persze azóta már belejöttem az anyai dolgokba 3 és fél éves a kislányunk.De nekem nem kell külön kérvényt benyújtani,hogy segítsen,magától segít,most is a játszótéren vannak,holnap meg 24 órázik vagyis reggel 7-kor induk és vasárnap reggel 8-ra ér csak haza.
Tök fura nekem olvasni,hogy ilyen férfiak vannak.Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok.
hat nallunk nem ment.eloszor jol osszevesztuk ,par napos harag uttan leulttunk beszelni.Sokkan vannak akik elenem allttak. De ez mar mas mese
en is.De tudod mi a sajnos ezzek a nok ezt tartjak termeszetesnek es el sem tudjak kepzzelni mit csinal az a no egy egesz nap aki nem vegez ilyen munkat is. Anyosom pl egy hetes anyuka volt es mar is tehenet kellet fejjen.:(
Valószínű, hogy én is tudnék ilyen munkákat végezni, de nem kell. És sajnálom azokat a nőket, akiknek kell.....
További ajánlott fórumok: