Gyrosnak a csirkemell csíkokat milyen vastagra kell vágni, és kb. hány percig kell az olajban kisütni? (tudásbázis kérdés)
11. 16c994e17b (válaszként erre: 10. - MelisUK)
2010. nov. 23. 11:36
Köszi, de nem szeretnék bárányhúst, maradok a csirkénél, sokszor ettem abból és nekem ízlik. :)
10. MelisUK
2010. nov. 23. 10:41
A gyros-hoz kisbárány húsa kell, nem csirke, próbáld azzal, úgy az igazi.
9. ab302f2a62
2010. nov. 23. 10:08
Negyed óra maximum mert nem kell neki sok sülés.
8. 16c994e17b
2010. nov. 23. 09:59
Kb.hány percig szoktátok az olajban hagyni?
7. 16c994e17b
2010. nov. 23. 09:57
Köszi!
6. 6fe1d096a6 (válaszként erre: 3. - Glória2010)
2010. nov. 23. 09:56
Szia,még annyit,hogy (én a vastagságra írtam az 1centit), az öntet pedig:joghurt,foki(hagymi:)),só,{kapor,kígyóubi reszelve,}<-nagyon megdobja,kb ebből van az eredeti:)
5. Glória2010 (válaszként erre: 4. - 6fe1d096a6)
2010. nov. 23. 09:55
Szerintem fél cm... de attól függ, hogy ropogósabban szereted, vagy kicsit puhábban.
4. 6fe1d096a6
2010. nov. 23. 09:53
Szia,szerintem kb 1cm,akkor se túl vastag,se túl vékony
3. Glória2010 (válaszként erre: 1. - 16c994e17b)
2010. nov. 23. 09:52
Gyroshoz a pulyka felsőcomb filé a legjobb. Minél vékonyabb, annál jobban át tudod sütni. Hosszára én kb. 3 cm-t szoktam. Úgy csináld, hogy bepácolod, aztán mikor serpenyőbe rakod, rakj rá fedőt, hogy legyen egy kis leve, aztán mikor már van leve, leveszed a fedőt, és megpirítod, hogy eltűnjön a leve. Úgy nagyon finom lesz, és átjárja az íze is.
szószhoz: natúr joghurt, foghagyma és só.
2. 16c994e17b
2010. nov. 23. 09:51
Egyszer próbáltam, de túl vékonyak lettek, meg össze is sült, de keményre meg nem szeretném a húst.
1. 16c994e17b
2010. nov. 23. 09:50
Gyrosnak a csirkemell csíkikat milyen vastagra kell vágni és hány percig kell az olajban kisütni kb.?
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Hogyan kell készíteni a kassai ragulevest és a bogácsi csirkemell csíkokat?
- Hány percig szoktad pirítani a csirkemellfilé csíkokat?