Gyrosnak a csirkemell csíkokat milyen vastagra kell vágni, és kb. hány percig kell az olajban kisütni? (tudásbázis)
Gyroshoz a pulyka felsőcomb filé a legjobb. Minél vékonyabb, annál jobban át tudod sütni. Hosszára én kb. 3 cm-t szoktam. Úgy csináld, hogy bepácolod, aztán mikor serpenyőbe rakod, rakj rá fedőt, hogy legyen egy kis leve, aztán mikor már van leve, leveszed a fedőt, és megpirítod, hogy eltűnjön a leve. Úgy nagyon finom lesz, és átjárja az íze is.
szószhoz: natúr joghurt, foghagyma és só.
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Hogyan kell készíteni a kassai ragulevest és a bogácsi csirkemell csíkokat?
- Hány percig szoktad pirítani a csirkemellfilé csíkokat?