Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Gyerekvállalás fiatalon. Buktató? fórum

Gyerekvállalás fiatalon. Buktató? (beszélgetés)

15. K-né Zsóka (válaszként erre: 12. - Semleges)
ma 13:27
Sajnos, lehet, hogy nem! Nálunk a faluban nem voltak kisebbségek, de a csok óta, már van 3 vagy 4 család is. Bőven 25-30 év alatt és 3-4 gyerekkel.
14. Piroska52 (válaszként erre: 13. - Srcrss)
ma 13:16
Hát, mivel a 20 éves lánya mer szexelni,,,,,,
13. srcrss (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 13:11
Nagyi leszel?
12. semleges (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
ma 12:55
Szerintem egy trollkodó megosztó fórum.
11. semleges (válaszként erre: 6. - Görögtánc)
ma 12:54
Ki dobja el a fiatalságát? Aki úgy gondolja az nem fog szülni 20+ évesen. Akinek más az álláspontja az tegye azt amit jónak tart és szüljön fiatalon. Ne hülyéz senkit azért mert nem úgy gondolja, ahogy te. Attól még senki nem hülye mert fiatalon vagy idősebb korban szül. Mindenki magánügye.
ma 12:50
Melyik országban?
9. Channa* (válaszként erre: 8. - Channa*)
ma 12:29

Nem hagytam abba sulit a terhesség miatt, nem azért mert férjhez akartam menni és nem azért, mert nem ismertem a fogamzásgátlás lehetőségeit, senki nem szekált, hogy már ideje, stb.

Hanem azért, mert így döntöttem.

ma 12:27

Manapság egy szülői lassan úgy néz ki, mintha a nagymamák járnának oda;)

Bocs!

Annyira kitolódott a gyermekvállalás, hogy már csodaszámba megy, ha valaki huszonéves korában szül.

Nem tudom, hogy merre élsz és hol látsz ilyet, de manapság, akik ilyen korban vállalnak gyereket, azok vagy tudatlanok (fogamzásgátlás) vagy valamiért teszik (csok, babaváró).

22 évesen szültem, azaz 2 hónappal az előtt, hogy betöltöttem volna.

7. Enissa (válaszként erre: 3. - Semleges)
ma 12:24
Ez így van, se gyerek, se unoka után nem kell járókerettel 'futni'.
6. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 12:14
Nem jó helyen kerdezed. Minden tisztelettel mondom, hogy itt több az idősebb hölgy, az ő korukban még nem volt ritka 20 évesen szülni ahogyan az se hogy teljesen befejezd a tanulmányokat és férjhez menj 18-20 éves korodra. Ma is van ilyen de sztem hülye aki a fiatalságát így eldobja, nem gyűjt előtte önálló egzisztenciát és ha már adott a lehetőség nem tanul tovább. Persze ő dolguk csak nem tudom hova rohanni.
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 11:49
Egy újabb troll fórum... Vagy valami zsákfaluban élsz, ahol alap, hogy 22 évesen már 4 gyerek van. Azért az általánosabb tendencia (ami a csapból is folyik konkrétan évek óta) hogy egyre inkább kitolódik az első gyerek vállalása a 30-40-es korosztály felé.... Nem tudom egyébként hogy minek koptatom ezért a billentyűzetet, minden nap indítasz valami okosságot. :D
4. Shya (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 11:34

Én pont fordítva látom. Amikor a nagyszüleim fiatalok voltak, teljesen természetes volt 18-20 éves lányként férjhez menni, sőt...Manapság a többség inkább 30 körül vállal gyereket. (32 vagyok, baráti/ismerősi körben legalábbis ezt látom)

Nyilván, voltak/vannak kivételek régen is, és most is. A lényeg, h átgondolt, felelős döntés legyen, ha valaki képes gondoskodni róla és szereti a gyerekét, onnantól kezdve magánügy.

ma 11:25
Miért lenne ez a jövő. Mindenki akkor szül amikor akar és összejön a baba. Fiatalon szültem. Nem volt semmi buktatója. Sőt!
ma 11:20
Nem tudom te hol élsz, de én inkább azt hallom, hogy a 30-as korosztály is gondolkodik a gyermekvállalásról. Anno, pedig nem volt ritka a korai gyermekvállalás, ami kb. 20 éves korra mondható.
ma 11:11

Sziasztok.

A környezetemben egyre több olyan párt látok [ 16 és 20 éves korosztály] ahol a lány terhes. Az én időmben, még a 30 éves páromnak sem voltak gyerekei, nemhogy 19 évesen, amikor még fogalmuk sincs a szexről, tisztelet a Kivételnek. Nagyon szomorú, hogy ez a jövő.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook