Hány percig szoktad pirítani a csirkemellfilé csíkokat? (tudásbázis)
4. 551c4d49e9
2010. júl. 3. 13:04
A titka, hogy forró olajon kell pirítani, mert akkor kifehéredés után hamar megsül.
20-30 perc elvileg, több nem szokott lenni.
Forró olaj, nagy láng. :-)
3. ében11
2010. júl. 3. 13:02
míg meg nem pirul kissé-én szoktam rá önteni pici vizet is-míg elfő a víz, hogy párolódjon-főleg ha a gyerek is eszik belőle-mert akkor jobban figyelek hogy nehogy nyers maradjon jól átsüljön.de minden edényben más más idő míg elkészül :)szerintem
2. 2104cc91e8
2010. júl. 3. 12:52
Amíg minden darabja ki nem fehéredik, ezelőtt húsz perccel készítettem :)))))
1. 71543edb1c
2010. júl. 3. 12:50
Hány percig szoktad pirítani a csirkemellfilé csíkokat?
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Gyrosnak a csirkemell csíkokat milyen vastagra kell vágni, és kb. hány percig kell az olajban kisütni?
- Hogyan kell készíteni a kassai ragulevest és a bogácsi csirkemell csíkokat?