Alacsony páratartalom (beszélgetés)
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Ágio8405)
ma 15:31
Rosszabb, ha szellőztetek sajnos, mert kint is kevés a páratartalom.
Ilyen kis literest, de most csurom vizes törölközőt tettem radiátorokra, meg a kondigépre, felment 6-7 százalékot szerencsére. A nagy hideg miatt most nagyon fűtöttek, állítani meg nem tudom a radiátort. :(
8. Ágio8405 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:27
És ha szellőztetsz nem javul? Ez amúgy még mindig jobb mintha 18 fok lenne mint sok távfűtéses házban. Milyen párologtatót használsz?
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Pötibaba)
ma 15:14
25 :(
6. pötibaba
ma 14:18
A hőfok mennyi?
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Euro85)
ma 13:10
Tálkát én is tettem + vizes törölközőket a radiátorra. Nem lehet sajnos szabályozni. Párologtató is megy. De többet teszek ki majd.
4. Euro85 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:00
20% az nagyon kevés, nem csoda, hogy egészségügyi panaszokat okoz neked. Ha nálam leesik a páratartalom, akkor tálkákat teszek ki több helyre a lakásban, amikbe vizet töltök. Pl. szekrény tetejére, vagy olyan helyekre, amik viszonylag magasan vannak.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Bnedora)
ma 12:56
Ez nem rossz ötlet. Akkor a nappaliban teregetek ki.
2. bnedora
ma 12:55
Én úgy oldom meg, hogy este mosok, és éjjelre teregetek ki a szobában.
ma 12:42
20 százalék a fűtés miatt a páratartalom a lakásban, már semmi nem segít. Ettől lehet egésznap náthás hangom. Már inhalálok. Sajnos párologtató nem sokat ér.
További ajánlott fórumok:
- Lombik - Alacsony AMH
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Van valamilyen praktika arra, hogyan lehet elviselni a magas páratartalmat?
- Hány százalék az ideális páratartalom a lakásban?
- Miért hasznos mérni a lakásban a páratartalmat?
- Milyen tünetekkel jár, ha valaki alleriás a háziporra vagy túl alacsony a levegú páratartalma a lakásban (gyakran 40% alatti)?