Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Annyira stresszelek a munkától, hogy ma hánytam és megy a hasam fórum

Annyira stresszelek a munkától, hogy ma hánytam és megy a hasam (beszélgetés)

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:21

Szerintem a valóságban is ugyan az a képernyő/program lesz előted amelyen oktattak. A munkáltatód azért vett fel, mert a képzésen jól teljesítettél, képes vagy rá. Ez adjon önbizalmat!

Kezdetben maradj csak a sablon szövegnél hiszen nem is szabad (szerintem) attól eltérni.

Beszéltesd az ügyfelet, hogy ne neked kelljen beszélni!

ma 16:13
Segíteni fog, hogy ismerős környezetben leszel, biztonságban érzed magad, a többi majd alakul. Csak egy-két nap lesz nehezebb, utána menni fog.
Nagyon szépen köszönöm! Ezek "hideghívások" lesznek, napi 40-50 ügyféllel. Első nap biztosan nagyon nehéz lesz, bár előttem lesz a szöveg amit mondanom kell. Este azért beveszek egy nyugtatót, hogy kipihenve kelljek fel reggel.
4. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:35
Ismétlés a tudás anyja. Bele fogsz jönni.
3. elbb
ma 15:24
Felveszed a telefont, bemutatkozol, az ügyfél elmondja mit szeretne. Jegyzetelj! Kérdezz vissza több dologra! Utána kérd a türelmét, szedd össze a gondolataid nézz utána az infóknak, és csak utána mondd el amit tudsz. Ne aggódj, az első pár hívás nagyon hosszú is lehet emiatt. A 3-4. körül már könnyebb lesz a levegővétel, nem fog annyira remegni a kezed! Menni fog!
2. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:20
Nyugodj le! Semmi sem más élesben. Ugyanaz lesz, amit gyakorlatokon csináltatok. Értem, hogy pánik beteg vagy, de mégis letetted ebből a képzést. Amit az orvos mondott be kell tartani. Tudod akkor nem fog sikerülni, ha izgulsz. Lehet rögtönözni is. Vezesd le a feszültséget, legjobb lenne boxzsák vagy futás. Nincs amiért izgulni, lesz ami lesz. Odaállsz eléje és megmondod, hogy itt vagyok, tetszik a környezet, minden szuper, első nap lehet tévedek, de majd belejövök.
Holnap lesz az első munkanapom, de annyira félek tőle, hogy 180 a vérnyomásom, ma hánytam is és megy a hasam az idegességtől. Még soha nem volt ilyen fajta munkám home officban telefonos ügyintéző leszek és alig készítettek fel. Rettegek, hogy sikerül-e tudok-e kommunikálni, mert élesben azért más lesz a helyzet mint a gyakorlásokban volt. Tudni kell, hogy pánik beteg vagyok, de muszáj volt munkát találnom. Hogyan küzdjem le ezt a pánikot? Nagyon kell a munka és a fizetés, de ennyire talán az érettségi vizsgáim előtt stresszeltem mint most. Hajnalban kelni fogok és izgatottan fogom a főnök hívását várni, aki segít a belépésben, de azután magam maradok és egyedül dolgozok. Hogyan nyerjek önbizalmat?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook