Gyors gazpacho recept

2 deci paradicsomlé
1/4 kígyóuborka meghámozva
1 szál újhagyma fehér része
1/2 piros kaliforniai paprika
1 szál angolzeller
2 evőkanál olívaolaj
só és frissen őrölt bors
1/2 csokor friss petrezselyem
A Gyors gazpacho elkészítési módja:
Teszek a turmixba egy pohár paradicsomlevet, beledarabolok egy kis darabka kígyóuborkát. Utána egy kis felaprított angol zeller és a fél piros kaliforniai paprika következik. Ehhez jön egy kevés újhagyma és a petrezselyem, majd néhány kanálnyi jó minőségű olívaolaj. Sózás, borsozás után jöhet a pépesítés. A zöldséglevest pohárba töltöm, és petrezselyemlevéllel díszítem.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2015. okt. 27. 16:39
A gyors gazpacho elkészítési módja és hozzávalói.