Csirkemájjal töltött combok recept
A Csirkemájjal töltött combok hozzávalói:4 egész csirkecomb
4 egész, szív nélküli csirkemáj
só, bors, fokhagyma, olaj.
A Csirkemájjal töltött combok elkészítési módja:
A csirkecombokat besózom. A bőrét óvatosan elválasztom a felső combnál, és a sózott, borsozott, aprított fokhagymával megkent csirkemájat betöltöm a bőr alá. A combokat tepsibe teszem, meglocsolom kevés olajjal, és vízzel majd lefedem alufóliával. 40 percig párolom, majd leveszem a fóliát, és ropogósra sütöm.
Idénysalátával tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2015. okt. 20. 08:51
A csirkemájjal töltött combok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.