Gyors építésű faházak!! (beszélgetés)
ha én fotózok nekik is kell:))
ezt a kandallót tényleg fogom sajnálni:(
Na ja Amerkában ezek a házak repkednek, ha jön a tornádó.
Márpedig nálunk is volt 1-2 gyengébbecske forgó szél.
majd lesz máshol is mégszebb:)
nem nagy szám annak aki nem szereti az ilyet és képen annyira nem mutat jol nem nagyon van jó szög fotózni....de nekem tetszik:)
Fuuu az gyönyörü lehet....azt ne add el a házzal....vidd magaddal:):):)
Tegyél fel képet róla!!!
Amikor összekerültem a párommal...a szocpolt csak vidékre adták,pénzünk se volt sok igy falura mentünk....én imádtam vályogban lakni:)
Volt cserépkályhánk....fuuuu azt naon dijjaztam:D
Most is kandallo meg minden,szerepel terveinkben!!:):):)
Fuuu a párom naon rá van kattanva a témára!!!
Végül is az amit most árultok az milyen épitésü családi ház???
Nahhh közben okosabb lettem:D
Régi tipusu faház vásárlásánál nem akarnak adni a bankok hitelt,me nincs émi engedély rájuk!!!Akkoriban mikor építették nem adtak hozzá....és utolag nem beszerezhető!!
De az újjakhoz adnak....
Nem rég műtöttek....nem igazán tok még közlekedni!
De ha meggyógyulok végig járom a bankokat!!!Addig itt gyüjtök infot!!!:):)
Sya mindenki!!!
A késöbbi jelzálogot nem engedik???....vagy már az építéshez sem adnak hitelt???
nálunk ez volt:bementünk az épitésügyre elmondtuk hogy gerendaházat tervezünk nádtetővel....első reakció nádtető nem lehet,tűzveszélyes,nem illik a városképbe sem(kisváros a Hortobágy szélén,szik mellett lévő utsó utca a madár is alig jár arra...vagyis csak madár,ember alig:))és faháááááááz?mit gondolunk mi??olyan lesz mint az istálló,épíccsen kőházat az a jó...vagy akkor engedik a faházat ha BEVAKOLJUK(???!!!)
közben változtak a dolgok,mást vagyis máshogy csináltuk,de nem hagytam volna annyiban ha aktuális marad a dolog.....
most áruljuk a házunkat ha megveszik valószinü egy olyan részben veszümnk telket máshol,ahol már több ilyen házat engedélyeztek....
Nem mindegy, hogy könnyűszerkezetes vagy gerenda/rönkházról van szó!
Nagyon nem!
Könnyűszerkezetes építkezést egy életre kivertük a fejünkből!
Mi pont egy éve, költöztünk be egy gerendaházban.
Az elején én is nagyon tartottam tőle, de mikor láttam, hogy az oldalfalak vastagságát és stabilitását, a hőszigetelést, már nem volt kétségem.
Tavaly novemberben költöztünk be, a télen nem kellett sokat fűteni, abszolút pénztárcakímélő, pedig 200 nm-es a ház, tehát nagyon jó a szigetelése ha jól meg van csinálva.
Nyáron pedig valóban hűvös volt bent.
Nem bántam meg.
Pénztárca és környezetkímélő rezsit:D
További ajánlott fórumok:
- Új építésű lakások alaprajza
- Ha eladok egy lakást és nagyobb értékben vásárolok egy új építésű ingatlant 15 millió forintért, kell illetéket fizetnem vagy illetékmentes?
- Új építésű családi ház kisebb problémákkal...
- Tégla építésű lakásban vajon hallják az alsó szomszédok, ha tornázok?
- Egy új építésű 50nm lakásnak mennyibe kerülhet a gázfűtése havonta?
- Tényleg igaz az az állítás, hogy új építésű házba nem szabad tapétát rakni, mert bepenészedik alatta?