Győriek hol vagytok? (beszélgetés)
Így is van :) egyetértek Veled. Én speciel nagyon barátságos vagyok :D igaz a lakcímkártyám nem Győrbe szól :D de ami késik, az nem múlik... :)
Nem, ez egyáltalán nem igaz,összehasonlíthatatlanul barátságosabbak vagytok,mint pl.a miskolciak:-)Miskolcról költöztem hozzátok,egy nagy szerelem miatt,egyáltalán nem bántam meg:-)
Mármint, hogy tiszta legyen a szőnyeg a tornához :)
Nekem femosó nyél kell a fogyihoz!:)))
Az nálam is van, de a porszívó mindig előkerül :) kell a torna miatt :D
Én sem érek rá, viszont katasztrófális helyzetek voltak otthon!:)
Nekem ezek már nincsenek egy ideje, mert nem érek rá. Na de majd jövő szombaton.....
Én ma nagytakarítottam, ablakok meg ilyesmi és mostam, na meg főztem!:) A szokásos hétvégi melók...
Sziasztok!
Én meg ugye Komárom megyében vagyok hétvégén általánban :)
Hogy mit csinálok ma? Befejezem az esettanulmányom, mert már hétfőn mindenképp szeretném elküldeni ellenőrzésre. Délután pedig megyek a páromhoz kerti partyra :)
Te mit csinálsz?
Sziasztok!
Tegnap Pesten voltam így nem láttam, pedi érdekes lehetet.
Mi jót csináltok ma?
Sziasztok! Latta ma valaki a nosztalgia gozost? En sajnos nem lattam, anyukam pedig csak a fustjet, es azt hitte hogy valami kigyulladt :D
Sziasztok :)
Örülök, hogy bővülünk. Igaz, eredendően Komárom megyei vagyok, de többet vagyok Győrben, mint itt. A barátaim komárom megyeiek, de szép lassan "elkoptak", mindenkinek csak a saját élete fontos, pedig szerintem fontos lenne ápolni a kapcsolatokat és új barátságokat kötni.
Így igaz. Sokkal barátságosabbak és nyitottabbak az emberek délre és keletre! Szűk klikkek vannak, a többiek meg maguknak valók!
En '75 ota vagyok gyori, nincs vele gondom, de amikor az orszag mas teruleten jarok nagyon eszreveszem a kulonbseget, hogy mi gyoriek mennyire elyarkozoak vagyunk.
Igazabol nagy kozossegi elet sincs, ami ossze tudna hozni az embereket. Meg mar sok az idegen... :(
Megpróbálom én is bár tényleg szomorú, hogy ebben a városban ilyen nehéz! jó lenne összebarátkozni, kapcsolatot építeni... olyan rég óta vagyok győri...1979 óta, de mégis idegennek érzem magam itt...
Igen, szivesen segitek. :) Mar regebben probaltam eletben tartani egy hasonlo topikot, de nem sikerult. Talan most egyutt sikerulni fog :D
Azért próbáljunk erre rácáfolni! Segítesz?:)
En szuletett gyori vagyok, de szerintem sem vagyunk nagyon baratkozo emberek :))
Hurrá! Üdvözlünk köztünk! Bővülünk végre!:)
Szia Ancsa!
Üdv a csapatban :) Igaz, még kicsi, de reméljük alakul :)
sziasztok! Én győri vagyok :)
vagy csak nem akarják felfedni magukat :)
Látod... igaz lehet, hogy a győriek nem barátságos emberek!:)))
Ezt nem akarom elhinni, hogy nincsenek itt győriek :)
Hurrá! Már van egy csoport Győrbe...igaz csak 2 tagú... :)))))
Sziasztok! Jó ritkán jelentkezünk, de majd igyekszem begyűjteni minden győrit!:) Tényleg jó lenne egy kis társaságot kialakítani. Pont tegnap beszélgettük egy ügyfelemmel, hogy milyen magának való emberek a győriek...délen és keletebre sokkal barátságosabbak és nyitottabbak az emberek! Jó lenne rájuk cáfolni!:))
Hoppá, szuszókázni 10 előtt, háááát......
Hiszen olyankor kezdődik az élet.
:)))
További ajánlott fórumok: