Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak) (beszélgetés)
1) Hogy miért rakja a paradicsomot a hűtőbe, mikor mindig kiveszem, ő mindig visszarakja és szépen elmagyaráztam, hogy paradicsomot miért nem hűtünk
2) Hogy a törölközőt miért nem lehet szépen kiterítve visszatenni a törölközőtartóra és aztán miért kell azon megrökönyödni hogy állandóan törölközőt mosok és aztán miért kell azon morogni, hogy minek is van vagy 30 törölközőnk
3) miért hiszi hogy aranyhal vagyok, szóval ha kényes a téma miért hiszi hogy egy egyszerű témaváltással én elfelejtem, hogy mi is a problémám
Ezeket így 17 éve nem értem, bár szavam nincs mert ennyi idő után össz-vissz ennyi problémám van vele.
Na látod, mégiscsak 1 hullámhosszon van a két nem... Viszont: nem a nem kérdése az, hogy van-e elég mersze a párodnak az igazat megmondani. Valószínűleg jobb az állott víz, a pocsolya, ezért nem akar lépni, várja a nagy őt. Addig meg kielégítő a helyzete, bár érzi, hogy valami nincs rendjén, pedig időben lehetne ezt orvosolni. És itt jön a probléma: amíg vannak megoldatlan konfliktusok a kapcsolatban ( persze nem a kisebbekre gondolok, hanem vegyük pl a szexet ),addig fennáll a veszélye annak, hogy máshol keresi meg azt, amit nem tud otthon megkapni.Én úgy vettem észre, hogy a nők nyitottabbak a problémák megoldása terén, sokszor ők azok, akik kezdeményezik a párbeszédet e téren. De ha a "süni" megjelenik, akkor nincs miről beszélni tovább. Mindent csak görgetünk magunk előtt, míg ki nem borul a bili.
A másik dolog: van, aki nem a problémák elől menekül, egyszerűen csak trófeákat gyűjt egyfajta önigazolás gyanánt. Na azért ez sem kisebb gáz, mint az előbbi....
jok ezek a viccek. te gyujtotted ossze? :DDDD
sokban van igazsag, mint ahogy a szoke nos viccekben is. S ez nem sertes, csupan teny ;)
Akkor ide is berakom:
A NŐK VISSZAVÁGNAK ?
Itt van a "szőke-nős" viccek kontrája:
Mi a különbség a férfiak és a felhők között?
Semmi. Ha elhúznak, akkor szép nap ígérkezik.
Miért van a férfiaknak a lovaknál több agytekervényük?
Hogy a szombati autómosásnál ne a vödörből igyanak.
Miért szeretik a férfiak a "szőke nős" vicceket?
Mert a humornak ezt a színvonalát még nagy nehezen megértik.
Mikor ér egy férfi 100 forintot?
Amikor a szupermarketben a bevásárlókocsit tolja.
Mi a különbség a száraz kutyaeledel és a férfi között?
Az előbbiben több az agyvelő.
Miért adnak nevet a férfiak a micsodájuknak?
Hogy meg tudják nevezni azt, aki az életüket irányítja.
Miért nem kapják el a férfiak a kergemarhakórt?
Mert ők disznók.
Miért kell a nőnek inkább szépnek, mint okosnak lennie?
Mert a férfiak inkább látnak, mint gondolkoznak.
Mi a különbség a joghurt és a férfiak között?
A joghurt alapját kultúrában tenyésztik.
Hogyan nevezik azt a férfit, aki agyi teljesítménye 90%-át elveszítette? Özvegy.
Mi a közös a férfiban és a padlócsempében?
Először le kell fektetni, hogy utána egy életen át ugrálhass rajta.
További ajánlott fórumok:
- Chat fal csajoknak :D
- Ha egy napra férfi lehetnél, mivel töltenéd azt a napot? Csajoknak!
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni a nőkben?( nem csakférfiaknak)
- Segítenétek megérteni az álláskeresési járadék milyenségét? :)
- Legjobb sorozatok, filmek csajoknak