Gyomorfájás elmulasztására tudtok valami bevált dolgot? (tudásbázis kérdés)
Dehogy!
Literszáma iszom naponta a tejet,kakaót,cappucinot,3 in1 kávékat!
Soha semmi bajom tőlük. Kopp-kopp!
Én tej allergiás vagyok, nem ( tej, tejfölös...) dolgok után fáj a gyomrod?
Hasmenésed nincs?
Mert az is egyik jele az allergiának!
Neurosan por.
1 kispohár vizben feloldva csodát tesz.
Mi régóta használjuk,kúra szerűen vagy csak alkalmanként.
Drogériában kapható.
Bár olyan mintha maltert innál de nagyon nagyon jóóóóó.
Gördülő kúrával megpróbálhatnád rendbe hozni a gyomrodat.10 napon át napi 15 percet vesz igénybe.
Kamillateát készítesz mézzel édesítve .Kb.3dl egy adag, késhegynyi szódabikarbónát bele, langyosan meg kell inni.Bal oldaladon, utána jobb oldaladon, azután háton fekszel 5-5-5 percet.
nekem a háton fekvés segít, hasi légzés meghatározott ütemben (lassú belégzés, 1-2 mp-ig benntart, majd lassan ki) és tudatosan figyelve a légzésre.
Legalább 20-30 perc kell, míg elmúlik a görcs
Én este már nem eszek.
6körül meghúzom a határt.
Nekem egyszer egy orvos azt mondta, a legjobb ilyenkor a macska-póz, négykézláb és homorít, domborít, és újra, amíg érzed. Az ember túl gyorsan felállt az evolúcó során, és a bélrendszere viszont nem módosult olyan gyorsan, ezzel magyarázta..
Este 7-8 óra után nem egészséges enni, még később már alvási zavarokkal is járhat..Ilyenkor már a gyomor is pihenni szeretne..
Igen,ilyen nyugalmi pózban rendszeres enyhül a fájdalom,de így se lehetek mindig.
Na meg ha ebből a pózból kicsit is megmozdulok,rögtön felerősödik már a mozdulatra is a fájdalmam.
Valami természetes gyógymódokra vagyok kíváncsi mint pl a tej meg tonik,banán ilyesmi is.
Nem vagyok a gyógyszerek híve.
Szia!
Nem az okát még nem fejtettem meg,de nekem gyanús,hogy nagyon gyorsan bezabálok valamiből,ami akkor még jól esik,de éjszaka visszaköszön fájdalom formájában.
Milyen jellegű a fájdalom?
gyomorégésre, savtúltengésre a legjobb és legolcsóbb: 1 teáskanál szódabikarbóna 1 pohár vízben feloldva
Gyógyszerek: Rennie, Quamatel
Nem gyógyszer, de nálam beválik: egy pohár tej.
Szia!
Az ok már megvan,hogy mitől is fáj?
Most per pillanat nem fáj,csak ha majd..mert akkor erőm sincs géphez ülni :SS
Konkrétan fájdalomról kérdezek.
Csikar, ég, nyom, hányingered van?
Túl sokat ettél?
Nem mindegy... amúgy nálam puffadásnál a pár kanál alamaecet hideg vízben, telítettségérzetre rennie, hányingerre naturland gyomorkeserű..ha meg az éhsgétől fáj, egyél valamit.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok valami jó módszert, ami azonnal elmulasztja ha fáj az epém?
- Tudtok valami társkereső oldalt, ami jó és bevált?
- Nem tudtok valami olyan fogyasztó italport, amit lehet étkezések helyett is inni és bevált?
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Kipróbált, jól bevált, családi-baráti összejövetelen jól tálalható sütireceptekkel(címekkel) tudtok segíteni?
- Sziasztok! Hétfő óta egy kicsit fáj a torkom és estére mindig belázasodok. Tudtok valami jó módszert, ami gyorsan elmulasztja őket?