Gyilkosság-öngyilkosság (beszélgetés)
Drága vagy!
Szerintem nem biztos, hogy anyukádnak olyan könnyen ment volna túltegye magát a történteken. Még 20 év és 2 leányzó sem biztos, hogy elég. Ki tudja, milyen törést okozott a lelkében. Bár sajnálom, hogy a Ti lelketeket is összetörte ezáltal.
Elolvastam a naplód Árvácska.. Az én gyerekkorom csodás volt a tiedhez kepest.. Inkabb nem irom le hogy ez a ferfi ember es ez a nő akik az apa es anya szóra sem érdemesek, mit erdemelnenek ha mèg élnének. Remélem hosszantartó fájdalmas, kinok között haltak meg..ááá egyszerűen emberi ésszel felfoghatatlan h ember ilyet h tehet, raadasul a gyerekevel!! Úgy sajnalom.. Megölelgetnélek hosszasan hogy kapjal sok sok szeretetet.
Azt viszont tiszta szivbol mondom menj el pszichologushoz es beszelj beszelj es beszelj.. Gyogyszer nem kell, latod anyammal mit tett. De sokat kell beszelgetned h enyhuljon ez a fajdalom.
Ez viszont igaz:-(
Elolvashatom a naplod? Beengedsz?
Ez szőrnyű, amiket írtok! Szegénykénim :(
Én a gyermekemmel soha nem éreztetném a bajaimat, ez nem Rá tartozik, kicsi még, meg egyébként is, ez egy olyan terhet róna Rá.
Sajnálom, amit át kellett éljetek. :(
Dehát már jársz pszichológushoz, nem? Egyébként Popper Péter beszél a kényszergondolatokról valamelyik előadásában, fent van a neten, szerintem hallgasd meg.
Nekem anyukám volt nagyon problémás, bár megölni sosem akart tudtommal, és az igazán durva dolgok csak utolsó éveiben jöttek elő. Én is sokat szenvedek vele, hogy valahogy feldolgozzam. A legrosszabb, hogy a sok rossz mellett rengeteg jó is volt, nagyon szerettem, és nagyon sajnálom, ami vele történt, amit a betegség miatt át kellett élni. Én a sajnálatommal nem tudok mit kezdeni.
nagyon átérzem Valakivagyok problémáját is, Anya is mondogatta, hogy öngyilkos lesz, de hál Isten sosem tette meg.
Árvácska! Elolvashatlak? Kopogtam..
Egyebkent anyukam sulyos depresszios volt mindig.. Egesz kicsi koromtol 17eves koromig szinte evente kiserelt meg ongyilkossagot a szemem lattara.. Volt h begyogyszerezve engem hivott, volt h halottas ruhaba en talaltam ra.. Es mindig de mindig csak fekudt nezett maga ele es ecsetelte hogy menne a vonat ala..rettenetes volt. Mindig bennem marad.meg is szakitottam vele evekre a kapcsolatot mert ereztem h tonkre tesz. Par eve ugy dontottem felveszem vele ujra es tul lendulok de igazi anyam sose lesz es a gyerekeimet se vinnem hozza surun..
Nagyon drága vagy, köszönöm.
Sajnálom, hogy sírtál. :(
Árvácska!
Köszönöm,hogy tegnap beengedtél!
Végigbömböltem az egészet..
Annyira sajnálom,bárcsak megtehetném,hogy ezt semmissé tegyem!
Szia, kik akartak megölni?
Nem lehet hogy csak féltél attól hogy megölhetnek?
Engem 7 éves koromtól vagy 2 éven át a szomszéd pedofil bácsi fenyegetett azzal hogy kinyír ha elmondom miket művel ( le kellett meztelenre vetkőznöm Ő pedig előttem maszturbált, szerencsére hozzám sem ért közben), naná hogy nem mondtam el anyáméknak mert féltem hogy tényleg megöl.
A történet vége az lett hogy a bácsi meghalt (természetes halállal, nem én öltem meg!), bennem meg szerencsére nem hagyott különösebb nyomot ez az egész történet, annak viszont roghadtul örülök hogy lányom nem született csak fiaim.
Ha ilyen félelmeid vannak, pszichológus tud segíteni neked. Fel tudja göngyölíteni, hogy mitől és mióta van ez a szorongásod. Talán még a megszületésed előttről hurcolod magadban ezt a félelmet. Olvastam egy hasonló esetről, ahol az illető egy rosszul sikerült abortusz után született, nem kívánt terhességből. Tudat alatt végig szorongott, mert akkor az életére törtek. Pszichológus kezelte.
Én nem gondolom, hogy te ugyanebben a helyzetben vagy, de a félelmeidnek oka van, amit ki lehet deríteni és segíteni lehet. Mielőbb kérj segítséget, saját érdekedben.
Értem. Akkor valami más megoldás kellene. Pszichiáter? Hát nem tudom. Most írjanak fel neked bogyókat? Nehéz helyzet ez valóban.
Bár így, hogy már van gyermeked, az öngyilkosságot szerintem mindenképpen felejtsd el. Annak a gyereknek szüksége van rád!
De talán ha sokat beszélünk erről az egészről, akkor előbb vagy utóbb talán sikerülni fog rátalálni valamilyen jó megoldásra...
További ajánlott fórumok:
- Beköltöznél olyan házba, ahol ezelőtt gyilkosság volt?
- Szerintetek ennek mi lesz a vége? Öngyilkosság vagy gyilkosság?
- Költöznél olyan házba, ahol gyilkosság történt?
- Gyermek gyilkosság
- Kislány koromban gyilkossági nyomozó szerettem volna lenni....
- Az angyalföldi gyilkosság után is biztonságos lesz a társkeresés?