Beköltöznél olyan házba, ahol ezelőtt gyilkosság volt? (beszélgetős fórum)
konkrétan nem ismerek ilyen személyt de ....
De tudok olyan házat ahol megöltek 2 személyt és utána tatarozás és festés,el is adták a házat a következő tulaj benne lakik és nem zavarja a dolog, szerintem felfogás kérdése az egész.
Téééényleg? XD Ahhoz sem értek, amit csinálok. Mi is az, pukkancs?
Ahhoz képest, hogy tök értelmetlen szavakat hányok egymásra, számold már vissza hány választ írtál nekem!
Nem értesz te semmihez, még ahhoz sem amit csinálsz. Korlátolt és ostoba vagy, valamint a szókincsedben nem szerepelnek a normál beszélgetéshez való szavak. Csapkodd magad nyugodtan, ha te igy érzed jól magad.
Ha csak egy szót is megértenél valamiből nem csinálnál magadból hülyét.
Az Eladó kijelenti, hogy nincs tudomása az ingatlan rejtett hibájáról, vagy olyan körülményről, ami gátolná az ingatlan használatát, nem tud olyan elvégzendő munkálatokról sem, amely lényegesen befolyásolná az ingatlan értékének alakulását.
Hát akkor annak a bizonyos pontnak a teljes szövege. Ahol az eladó jelenti ki, igy ha perre megy a vevő, akkor valószinű, hogy ő nem veszitene.
A szerződésekben legyen az adás-vételi, általános szerződési feltételek, számla szerződés, stb. Mindig a teljes szöveget kell nézni, nem egy-egy szót kiragadni belőle. Remélem tudtam segiteni a szerződések olvasásában és a jövőben nem lesz gondod ilyenekből.
Akkor a te elméleted szerint (legalábbis az utóbbi hozzászólás alapján) végül is nem hülyeség boszorkányperbe kezdeni :) Rendben.
Kicsit azért olvass vissza... Hátha nem csak én voltam zizi.
74. kék irisz 2011-01-08 22:53
Lehet pert nem lehetne veszteni vele, ha kiderülne, hogy gyilkosság történt a lakásba, de ki tudja. . .
pert nem lehetne veszteni=csak nyerni lehet
76. hsz
Nem azt irtam, hogy lehet perelni ilyenért, azt sem, hogy név szerint, valamint a pontos leirással szerepelnie kell a szerződésben, hanem csak annyit, hogy ez a pont a szerződésben, akár erre is mutathat.
Nem kósza rémhirekről, nem szellemekről, negativ élményekről, furcsa neszekről és társairól irtam, hanem idéztem egy részt a szerződésből.
nem írtam, hogy ehet perelni
78. hsz
Egyébként, ha az irott szöveg nem okozna gondot, akkor megértetted volna, hogy én nem perelni akarok, hanem leirtam, hogy ebbe a pontba belefér ez is akár.
További ajánlott fórumok:
- Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya!
- Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-)
- Szerintetek ennek mi lesz a vége? Öngyilkosság vagy gyilkosság?
- Költöznél olyan házba, ahol gyilkosság történt?
- Ha megöregszel beköltöznél egy idősek otthonába? Milyen tapasztalataid vannak némelyik otthonról?
- Mit szólnál ha az exed beköltözne hozzátok?