Költöznél olyan házba, ahol gyilkosság történt? (beszélgetés)
Sajnálom, hogy betörtek. Ebben a körzetben magas a felderítési arány, persze így is előfordul, hogy nem kerül elő a tettes.
Én néha azt látom, hogy irreálisak az elvárások a rendőrséggel szemben. Gyakran előfordul, hogy valakit valami sérelém ér, és nekiáll hőbölögni, hogy "Hol voltak ilyenkor a rendőrök". Sajnos nem állhat minden ház mellett valaki.
De nagyon eltértünk a témától. Az eredetitől is, meg attól is, amit felvetettél. Te miért gondolod, hogy nem a férj volt?
Nem költöznék be ilyen helyre. Látom, sokan elmaradottaknak tartják azokat az embereket, akik így éreznek:)
A természetes halál teljesen más, biztos vagyok benne, hogy laktam már olyan lakásban, ahol meghalt valaki. Ez teljesen "természetes".
Viszont most jut eszembe, hogy mi van, ha a szellemiségek tudják, hogy hol van a kerülethatár és aszerint fednek le? Figyelik mondjuk az utcatáblákat vagy ilyesmi és retorzió van, ha átlógnak lefedni a szomszéd kerületbe...
Kélek, hülyekukacka, segíts, mert most nagyon meginogtam, ezt nem értem.
:DD
Na, ha egy szellemiség lefed egy egész kerületet, akkor ezt komolyabban meg kell vizsgálni. Mert ugye nem minden kerület egyforma nagyságú. Szóval gondolom az I., V., VI., VII., VIII. teljesen lakhatatlanok, mert azok viszonylag kicsik. Ha azokhoz viszonyítok és feltételezem, hogy mondjuk itt, a 13-ban pont a másik felén történt csak gyilkosság, akkor megnyugodhatok. Viszont még mindig aggódom, hogy miért is költöztem el a 3. kerületből, az azért mégis nagyobb és ha mondjuk csak egy elsőkerületnyi területet fed be a szellemiség, akkor ott több esélyem volt, nem?
Mondjuk ez szimpla okfejtés csak, mert nem vagyok kompetens a témában, az elsők között voltam, akik beköltöznének akár egy ilyen helyre is idővel...
Ha tudnék arról, hogy ott gyilkosság történt nem laknék, isten ments! ááá képtelen lennék ott élni, brr...
A mi házunkban alkeszok laktak, le volt lakva teljesen a ház! A szobám disznóólként szolgált...lehet azért történnek itt disznóságok? :P
Túlértékeled magad.Közöltem már pár hasonló emberrel,akkor most neked is mondom:
Nem te vagy az a személy,akitől függ az én lelkiállapotom bármilyen irányba is.
Azok már nem bántanak senkit, az élőktől kell félni.
Tehát igen.
Téged mán megint ki fognak innen b...ni!
:DDDD
K:Költöznél olyan házba, ahol gyilkosság történt?
V:Olyanban lakom.