Én is olvastam, szerencsére nem tudott sokáig elbújni. Most már csak egy 20+ éves börtönbüntetés kell neki, vagy tényleges életfogytiglan, ha már halálbüntetés nincs.
Az internet csak egy eszköz. Ismerkedni általa nem kockázatosabb vagy rosszabb, mint egy tánc/nyelvtanfolyamon vagy a sarki boltban. Ha valakit rögtön személyesen ismer meg valaki, akkor is lehet egy idegbeteg, őrült, gyilkos...
Itt mondjuk az a kérdés, hogy a lány miután észlelte, hogy ez a rohadék féltékeny és birtokló, próbált vele szakítani, vagy azt hitte, hogy ez idővel elmúlik? Persze olyan is volt már, hogy valaki szakított, aminek szintén gyilkosság lett a vége, mert az elkövető nem bírta elviselni, hogy dobták.
Nem a társkereső vagy az internet a hibás! Féltékeny volt az olasz exbarátjára, akivel tartotta a kapcsolatot. Ma olvastam és instán is láttam a srácot kommentelni a gané képe alá. Ha a sarki boltban belebotlasz egy jóképű idegenbe, az kevésbé veszélyes? Ugyan már!
De, sok, rohadt sok. Ha mindegyik szarházi gyilkost elfognák - amit b...nak megtenni, szerintem nem is igyekeznek túlságosan - már nem férnének el a börtönökben. A mostani mocsok is meg fogja úszni (remélem nem, de jó eséllyel) ha csak nem nyiffantotta ki magát valahol.
36 éves férfi végzett brutálisan a 26 éves Petrával. Társkeresőn ismerte meg és hamar traumakötéses (bántalmazó) kapcsolat lett belőle. A statisztika szerint havonta 3-4 ilyen gyilkosság is történik. Nem sok ez? Mennyire biztonságos manapság idegenekkel ismerkedni?