Gyermeküket Egyedül Nevelő Anyukák (beszélgetés)
Helló!
Ezért írtam, h lény. :)
Szerencsére nem látogatja a babámat, így nincs gond vele mostanában. Bár ez azért van, mert megkértem, h néha vehetne egy csomag pellust, ha még eddig nem járult hozzá a költségekhez. Bejött a pénzéhsége.
Sziasztok!
A férfi másként működik. Nekik agyuk van, oly ritka, h kapnak hozzá szívet is. Nekünk nőknek meg szívünk van.
Mi 4 évig vártunk a babára, s mikor kiderült, h létezik, másnap elhagyott a drága. El akarta vetetni, majd örökbe adni, később már attól sem riadt vissza, h leszorítson kocsival az útról. Évekig egy olyan lénnyel voltam együtt aki csupaszív volt, s egy pillanat alatt állattá vált.
Nálunk én kezdeményeztem a külön költözést,mert nagyon besokalltam,pedig csak 5éve voltunk együtt...
És az a baj,hogy a férfiak annyira nem tudják megérteni,hogy a nőnek mi problémája lehet...?
Tisztelet a kivételnek persze!:)
En sem ertem.
Felnek a felelösegtöl talan.passz
Lehet,hogy talan jobb is,ha nem ertjük meg .....
Kislányom 8 éves, kisfiam 5.
Nem tudom hogy vannak "kódolva" ezek az apukának nevezett hím egyedek... Soha nem fogom megérteni.
Na ja.Mit nevezünk foglalkozasnak
A Kisfiunkert odavan,a Kislanyunkat "kötelessegböl" latogatja.
Nem fizet,nem erdekli igazan,hogy van-e mit ennie,stb....
Ugyanakkor fontos neki,hogy mit szol a "külvilag".
Mennyi idösek a Gyerekeid?
Exed foglalkozik a gyerekekkel?
Az enyém sajnos fél éve rájuk sem néz... :(
Szia!
Hasonlo cipöben jarunk....
Olyan sajnalatos,hogy "harcolnunk" kell,azert ami elvileg jarna....:(
Szia Pisti!
Miert erdekel teged ferfi letedre a tema?
Sziasztok!
En is egyedül vagyok a Gyerekekkel.A Kisfiam 3 eves lesz juliusban,a Kislanyom holnap lesz 1 eves.
Amikor kderült,hogy pocakos vagyok Vele,akkor hagyott el a ferjem egy masik nöert.
Sziasztok!
Én is most mentem külön a páromtól és velem maradt a 2éves kislányunk...tényleg nem lesz egyszerű ezt megoldani,de ha sorstársakra lelünk,talán könnyebb lesz átvészelni a nehéz helyzeteket és kitudjuk beszélni magunkból.
Jó,hogy indult ez a fórum:)
Hogyne, gyakorlatilag én is az vagyok,mert a párom egy fillért se ad haza sose.
De másban sem segít, pláne nem a gyereknevelésben.
Remélem nemsokára rendeződik az életem és külön tudok menni a gyerekekkel végleg.
Jó lenne ha segítenénk egymásnak,mert bizony ez nem könnyű.
További ajánlott fórumok:
- És a gyermeküket egyedűl nevelő apákkal mi a helyzet?
- Anyukák, akik többnyire egyedül nevelik a gyermeküket/eiket, mert a párjuk külföldön dolgozik.
- Kérhetem-e így a gyermeküket egyedül nevelő szülőknek járó családi pótlékot?
- Kisgyermeküket egyedül nevelő anyukák gyertek segítsünk egymásnak!
- Erzsébet program gyermeküket egyedül nevelő szülőknek
- Gyermeküket egyedül nevelő anyukák és apukák barátkozós fóruma