Gurmand-falatok recept

A Gurmand-falatok hozzávalói:
4 kifli
40 dkg libamájas kenőmájas
1 evőkanál konyak
10 dkg áfonyabefőtt
őrölt szerecsendió


A Gurmand-falatok elkészítési módja:
A libamájas kenőmájast konyakkal és őrölt szerecsendióval izésítjük. A kifliket fölkarikázzuk és a libamájas krémet vastagon, rákenjük. Az áfonyabefőttet szitán lecsöpögtetjük, és minden falatka tetejére egy-egy kiskanálnyit halmozunk. Fogpiszkálót beletűzve tálra állítgatjuk a falatkákat.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A gurmand-falatok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook