Füstölt lazac bazsalikomkrémmel recept
A Füstölt lazac bazsalikomkrémmel hozzávalói:8 szelet füstölt lazac (kb. 40 dkg)
3 nagy csokor bazsalikom
2 evőkanál-citromlé
1 evőkanál cukor
1 evőkanál mustár
só
2 dl tejföl
A Füstölt lazac bazsalikomkrémmel elkészítési módja:
A bazsalikomot megmossuk, néhány levelet félreteszünk a díszítéshez, a többit felaprítjuk. Hozzáadjuk a citromlevet, cukrot, mustárt, kevés sót és a tejfölt, az egészet összeturmixoljuk, majd egy lapos tálba öntjük. A lazacszeleteket elrendezzük rajta, a félretett bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. júl. 22. 07:21
A füstölt lazac bazsalikomkrémmel elkészítési módja és hozzávalói.