Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Füstölt lazac bazsalikomkrémmel recept

Füstölt lazac bazsalikomkrémmel recept

A Füstölt lazac bazsalikomkrémmel hozzávalói:
8 szelet füstölt lazac (kb. 40 dkg)
3 nagy csokor bazsalikom
2 evőkanál-citromlé
1 evőkanál cukor
1 evőkanál mustár

2 dl tejföl


A Füstölt lazac bazsalikomkrémmel elkészítési módja:
A bazsalikomot megmossuk, néhány levelet félreteszünk a díszítéshez, a többit felaprítjuk. Hozzáadjuk a citromlevet, cukrot, mustárt, kevés sót és a tejfölt, az egészet összeturmixoljuk, majd egy lapos tálba öntjük. A lazacszeleteket elrendezzük rajta, a félretett bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A füstölt lazac bazsalikomkrémmel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook