Grízhab avagy titokkrém recept
25 perc
A Grízhab avagy titokkrém hozzávalói:
1/2 liter víz
3 evőkanál búzadara,6 evőkanál cukor,1 vaníliás cukor,1 citrom leve és héja lereszelve
A Grízhab avagy titokkrém elkészítési módja:
hozzávalókat folyamatos keverés közben felfőzni (gázon 5-6 perc) Lehűteni,majd gépi habverővel felverni kb. 14 perc, tálkákba kiadagolni és mehet a hűtőbe (mennyei)
(régi erdélyi recept) Ne legyünk türelmetlenek a megkóstolósával. Jól lehűtve a legfinonabb, ezért fogyasztás előtt pár órára tegyük be hűtőbe.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 5bastya, 2020. júl. 24. 13:17
A grízhab avagy titokkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.