Grillezett, pácolt zöldségek (4 személyre) recept


Az alaphoz:
2 zöldpaprika
2 piros húsú paprika
4 szelet padlizsán
1 kis cukkini
salátalevelek
A páchoz:
1 dl olívaolaj
0,5 dl balzsamecet
só, bors, kakukkfű
A Grillezett, pácolt zöldségek (4 személyre) elkészítési módja:
A pác hozzávalóit tálban összekeverjük. A zöldségeket - a salátalevelek kivételével - felszeleteljük, belemártjuk a pácba, és faszénparázs fölé helyezzük. Néhány percig sütjük, majd visszatesszük a páclébe és hűlni hagyjuk. Fogyasztáskor a tányérokat salátalevelekkel kibéleljük és ráhelyezzük a grillezett, pácolt zöldségeket.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: nefis, 2006. okt. 13. 09:22
A grillezett, pácolt zöldségek (4 személyre) elkészítési módja és hozzávalói.