Graham keksz recept

A Graham keksz hozzávalói:
32 dkg Graham/más teljes kiörlésű liszt,
7 dkg kukoricaliszt,
fél tk. só,
5 dkg porcukor,
15 dkg vaj,
1,5 dl tejföl


A Graham keksz elkészítési módja:
A kétféle lisztet a sóval, cukorral elkeverjük. Belemorzsoljuk a vajat és a tejföllel rugalmas tésztává gyúrjuk. Cipót formázunk belőle, 30 percre hűtőbe tesszük. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, rádlival lapokra vágjuk. Zsírozott tepsiben sütjük. Forró sütőben 6-7 perc alatt kész.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A graham keksz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook