Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Hamis marcipán 2. recept

Hamis marcipán 2. recept

A Hamis marcipán 2. hozzávalói:
10 dkg kukoricaliszt
15 dkg burgonya
20 gkg porcukor
20 dkg darált dió
1 dl rum


A Hamis marcipán 2. elkészítési módja:
Burgonya héjában főzve,tisztítva,majd még melegen áttörve. Liszt 6 dl vízben sűrűre főzve,állni hagyni,míg megkeményedik. Az előbbi 2 masszát elegyíteni,hozzáadni a cukrot,diót,majd a rumot.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hamis marcipán 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook