Marcipán recept

A Marcipán hozzávalói:
25 dkg mandula
25 dkg porcukor
2 tojás fehérje


A Marcipán elkészítési módja:
Mandulát pár percre forró vízbe tenni,leszűrni,majd kinyomkodni a megereszkedett héjából, -így könnyen lejön.Ezután ledaráljuk,elkeverjük a cukorral,és összegyúrjuk a tojásfehérjével. Szinezni is lehet,pl.kakaóporral. A masszát porcukorral hintett deszkán nyújtjuk,darabolhatjuk, vagy pl. golyókat formázhatunk belőle,és csokidarába hempergethetjük, stb.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A marcipán elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook