Görög vagy Török? (beszélgetés)
Ez esetben nem is koptatom feleslegesen az ujjaimat.
Jó utat!
4-5 csillagos szálloda mindkét országban megfelelő.
De inkább Görögország. Annyira nem vonz az iszlám ország. Az már nem Európa. Bár nagyon szeretnének idetartozni. Voltak itt eleget.
Én eddig görögöknél csak Athénban voltam, valamint Korfun és Krétán; Korfut ismered, Kréta nagyon szép, nem egy helyben ücsörgős, célszerű autót bérleni és végig nyargalni a szigetet. Idén megint ez lesz az úticél, évfordulós ajándék lesz az embernek szóval pssszt ;) egy kis múltidézés, mert az első közös nyaralásunkor voltunk ott vagy 12 éve, remélem azóta nem "csúnyult meg"
Rodoszon, Koson nem voltam, de nem hallottam rosszat róluk, valamint még Zakynthost dícsérik nagyon
:DD azért Görögország nem csak ugyanabból áll, rengeteg üdülőhely, mind a kontinensen, mind a szigeteken
Alanya? Szép-szép, de akkor már inkább Antalya
Egyébként a törököknél nálam mentalistásbeli gondok vannak :S persze van a "felvilágosult" réteg, de sok helyütt még élénken él bennük a nők huszadrangúsága :S plusz érdekesen állnak az alkoholhoz :DD de ez mondjuk nem lényeg egy kisgyerekkel történő nyaralásnál, csak személyes megjegyzés
Ez megnyugtató. Én felnőttként sem vállalnám be autóval.
A "messze van" kifejezés alatt én arra céloztam, hogy onnan nem lehet csakúgy ripsz-ropsz hazaugrani ha valami gebäsz van... de ahogy már írtam én problémázós vagyok. A kölyköm elmúlott 4 éves és majd most ősszel merem vinni "messzebbre", tehát nem ugrunk haza minden picspöcsért, mint ahogy azt simán megtehetük volna Bécs, É-Olszo vagy Horváto esetében
Én Görögországra szavazok, nem tudom megmondani hogy miért, de nekem valahogy jobban bejön, mint Törökország.
6 hónapos babával viszont meggondolandó, mert elég messze van, én nem vállalnám be. Persze sokan meg igen és nem történik semmi "bajuk" csak én vagyok mindenen problémázós :S
További ajánlott fórumok:
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Akik imádják a török nyelvet és tanulják vagy tanulnák!
- Elengedjem a fiamat Görögországba, vagy ne?
- Római, arab vagy görög mitológiájú stílusú esküvő? :)
- A török kávénak nagyobb a koffeintartalma vagy az ilyen 2 in1, 3 in 1 kávéknak?
- Nők!Mi a véleményetek a török férfiakról?Vagy esetleg valakinek valami tapasztalata van velük?