Görög-sali kicsit másképp recept



uborka
paradicsom
gomba
fetasajt
olívaolaj
meg amit szeretnél
A Görög-sali kicsit másképp elkészítési módja:
Az ubit paradicsomot pici kockákra vágjuk egytálba hozzá adjuk a sós vízbe megfőzött,lecsepegtetet gombákat apróra vágva! Sót nem teszünk hozzá, mert a feta besozza! Belevágjuk a fetát meglocsoljuk olajal és 1-2ora hűtőben állás után ehető is!
Nagyon finom,laktatos sali és bármekkora menyiségben ehető! Én mindig nagy adagokat csinálok és ha rámtör a farkas éhség akár késő este is nagyokat eszem belőle!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: reni0214, 2007. okt. 10. 13:26
A görög-sali kicsit másképp elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.