Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Az igazi mézes-mustáros recept

Az igazi mézes-mustáros recept

Elkészítési idő 30 perc

Az igazi mézes-mustáros hozzávalói:
(0,5 kg húshoz)
1 zacsko carbonara alap
2 evökanál dijoni mustár
1,5 evökanál méz


Az igazi mézes-mustáros elkészítési módja:
Amikor a hagymán és kevés olajon pirított hús már majdnem készen van, és kiengedett egy kis levet, hozzáadjuk a mustárt és a mézet. Amikor már alaposan elkevertuk, adjuk hozzá a carbonara alapot és fözzuk össze az egészet. Pár percig rogyogjon egyutt, majd fedö alatt még egy picit hagyjuk álni, melegen tálalajuk, tésztával, esetleg rizzsel, de a legfinomabb szerintem párolt karfiol és brokolli körettel. Jo étvágyat!

A hozzávaloknál megadott adatok az én ízlésem szerint készultek, mindenki tapasztalja ki, milyen arányban használja fel a hozzávalokat.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az igazi mézes-mustáros elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook