Az igazi mézes-mustáros recept
30 perc
Az igazi mézes-mustáros hozzávalói:
(0,5 kg húshoz)
1 zacsko carbonara alap
2 evökanál dijoni mustár
1,5 evökanál méz
Az igazi mézes-mustáros elkészítési módja:
Amikor a hagymán és kevés olajon pirított hús már majdnem készen van, és kiengedett egy kis levet, hozzáadjuk a mustárt és a mézet. Amikor már alaposan elkevertuk, adjuk hozzá a carbonara alapot és fözzuk össze az egészet. Pár percig rogyogjon egyutt, majd fedö alatt még egy picit hagyjuk álni, melegen tálalajuk, tésztával, esetleg rizzsel, de a legfinomabb szerintem párolt karfiol és brokolli körettel. Jo étvágyat!
A hozzávaloknál megadott adatok az én ízlésem szerint készultek, mindenki tapasztalja ki, milyen arányban használja fel a hozzávalokat.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: zafíra1985, 2007. okt. 5. 10:21
Az igazi mézes-mustáros elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.