Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal recept
25 perc
562 kcal
4 személyre
4 szelet lazacfilé
2 teáskanál marinált zöldbors
1 evőkanál olaj
30 dkg száraztészta
1 üveg Dolmio Carbonara alapmártás
A Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal elkészítési módja:
Előkészítés: A halat hideg folyó víz alatt megmossuk,utána kisebb darabokra vágjuk.A zöldborsot lecsepegtetjük. Elkészítés: 1.Serpenyőben felforrósítjuk az olajat,és a haldarabok mindkét oldalát 1-1 percig sütjük benne,vigyázva,hogy ne szárítsuk ki. 2.Hozzáadjuk a mártást és a borsot,majd a serpenyőt lefedve a halat még 5 percig pároljuk. 3.Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük,leszűrjük,lecsepegtetjük.A kész mártással leöntve forrón tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: madaigyongyi, 2008. ápr. 27. 12:11
A lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal elkészítési módja és hozzávalói.