Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halfalatok joghurtdippel recept

Halfalatok joghurtdippel recept

A Halfalatok joghurtdippel hozzávalói:
2 dl joghurt, mustár, só. bors, kapor,
20 dkg sovány tengeri halfilé, 1 teáskanál olaj,
2 szem kis főtt burgonya


A Halfalatok joghurtdippel elkészítési módja:
2 dl joghurtot kikeverünk mustárral, sóval, apróra vágott kaporral. 20 dkg sovány tengeri halfilét kockákra vágunk. Sózzuk, borsoszzuk és teflonserpenyőben, 1 teáskanál olajon hirtelen megdütjük. A halfalatokat a joghurtdipbe mártogatjuk, hozzá 2 kis főtt burgonyát fogyasztunk.

Fogyókúrás vacsorának is tökéletes, főleg akkor, ha az ebédünk zőldfűszeres burgonyasaláta volt.


Kategória: Halas ételek receptjei


A halfalatok joghurtdippel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook