Halfalatok joghurtdippel recept
A Halfalatok joghurtdippel hozzávalói:2 dl joghurt, mustár, só. bors, kapor,
20 dkg sovány tengeri halfilé, 1 teáskanál olaj,
2 szem kis főtt burgonya
A Halfalatok joghurtdippel elkészítési módja:
2 dl joghurtot kikeverünk mustárral, sóval, apróra vágott kaporral. 20 dkg sovány tengeri halfilét kockákra vágunk. Sózzuk, borsoszzuk és teflonserpenyőben, 1 teáskanál olajon hirtelen megdütjük. A halfalatokat a joghurtdipbe mártogatjuk, hozzá 2 kis főtt burgonyát fogyasztunk.
Fogyókúrás vacsorának is tökéletes, főleg akkor, ha az ebédünk zőldfűszeres burgonyasaláta volt.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. ápr. 26. 13:00
A halfalatok joghurtdippel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.