Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Diós-fetás zöldsaláta recept

Diós-fetás zöldsaláta recept

A Diós-fetás zöldsaláta hozzávalói:
2 evőkanál majonéz,
2 evőkanál citromlé,
2 evőkanál dióolaj,
2 evőkanál magos mustár,
10 dkg dió,
1 kis doboz feta sajt,
1 csokor friss kakukkfű,
1 zacskó Fitness saláta mix.


A Diós-fetás zöldsaláta elkészítési módja:
A diót egy száraz serpenyőben illatosra pirítjuk, a feta sajtot falatnyi kockákra vágjuk, a kakukkfüvet felaprítjuk. Ennyi az előkészület. Aztán elkészítjük a saláta öntetét. Ehhez egy keverőtálba öntjük a majonézt, a citromlevet, a dióolajat és a mustárt, majd kézi habverővel az egészet alaposan összedolgozzuk. Ha kész, a salátát jó alaposan összeforgatjuk az öntettel, és már tálalhatunk is. Az ízes salátát egy tányérra halmozzuk, megszórjuk a pirított dióval és a sajt kockákkal, végül a salátát meghintjük az apróra vágott fűszernövénnyel.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A diós-fetás zöldsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook