Gombás tengeri hal recept
A Gombás tengeri hal hozzávalói:40 dkg tonhal
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg reszelt sajt
só
bors
petrezselyemzöld
A Gombás tengeri hal elkészítési módja:
A halat és a gombát nagyobb kockára vágjuk.Felhevített margarinban először a gombát majd a halat megpirítjuk sóval borssal fűszerezzük.Megszórjuk liszttel kis ideig tovább pirítjuk majd hozzáöntjük a tejszínt,megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és jól felforraljuk.Az elkészült ragut kimargarinozott jénai tálba öntjük megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. dec. 22. 21:45
A gombás tengeri hal elkészítési módja és hozzávalói.