Gombás tarja recept
A Gombás tarja hozzávalói:1 kg tarja ujjnyi vastagra szeletelve
40 dkg erdei gomba
2 ág kakukkfű
só, bors
6 evőkanál mustár
1 dl olaj
4 fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
A Gombás tarja elkészítési módja:
A mustárt egy lábosba teszem, az olajjal összekeverem. Hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, a kakukkfüvet, összekeverem, és elősütöm benne a kissé kiklopfolt hússzeleteket. Kiszedem a húst, sóval, borssal ízesítem, s félreteszem. A gombát megtisztítom, a lilahagymákat cikkekre vágom és megpirítom a fűszeres mustárban. A húst grillrácsra teszem, s pirosra sütöm a ráhalmozott hagymás gombával. Salátával, vagy rizzsel kínálom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. szept. 2. 23:37
A gombás tarja elkészítési módja és hozzávalói.