Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás tarja recept

Gombás tarja recept

A Gombás tarja hozzávalói:
1 kg tarja ujjnyi vastagra szeletelve
40 dkg erdei gomba
2 ág kakukkfű
só, bors
6 evőkanál mustár
1 dl olaj
4 fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma


A Gombás tarja elkészítési módja:
A mustárt egy lábosba teszem, az olajjal összekeverem. Hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, a kakukkfüvet, összekeverem, és elősütöm benne a kissé kiklopfolt hússzeleteket. Kiszedem a húst, sóval, borssal ízesítem, s félreteszem. A gombát megtisztítom, a lilahagymákat cikkekre vágom és megpirítom a fűszeres mustárban. A húst grillrácsra teszem, s pirosra sütöm a ráhalmozott hagymás gombával. Salátával, vagy rizzsel kínálom.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás tarja elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook