Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Kókuszban sült padlizsán recept

Kókuszban sült padlizsán recept

A Kókuszban sült padlizsán hozzávalói:
2 padlizsán
10 dkg kókuszreszelék
3 közepes fej vöröshagyma
1 cseresznye- vagy chilipaprika ledarálva
só, bors, vaj


A Kókuszban sült padlizsán elkészítési módja:
A kókuszreszeléket 1 órára áztassuk annyi forró vízbe, amennyi ellepi, majd turmixoljuk és keverjünk bele egy teáskanál vajat. A padlizsánt meghámozzuk, vékonyra szeleteljük, s kivajazott tűzálló tálba rétegezzük úgy, hogy minden réteget meghintünk sóval, borssal, paprikával, s teszünk rá a vékonyra karikázott vöröshagymából, amit szintén megsózunk. Leöntjük a kókusszal, és közepesen meleg sütőben 45 percig lefedve, majd fedés nélkül további 10 perc alatt készre sütjük.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A kókuszban sült padlizsán elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook