Gombás pogácsa recept

60 dkg gomba
1 kis fej hagyma
só
bors
fél kg liszt
1 tojás
zsír
zsemlemorzsa.
A Gombás pogácsa elkészítési módja:
A gombát megmosom, megtisztítom, majd apróra vágom. A hagymát apró kockákra vágom és a zsírban világosbarnára pirítom. Hozzáadom a gombát, sózom, borsozom és megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel. Erős tűzön tovább pirítom, míg a levét el nem főtte. Megszórom liszttel, hozzáadok egy tojást és a masszából pogácsákat formálok. Zsemlemorzsába forgatom és forró zsírban, vagy olajban kisütöm.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: álomka71, 2008. okt. 6. 08:49
A gombás pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.