Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Gombás kocka 2. recept

Gombás kocka 2. recept

A Gombás kocka 2. hozzávalói:
5 dkg gomba,
1 kiskanál zsír,
2 halmozott kanál liszt,
2 tojás,
5 dkg olvasztott vaj,
2 dl tejföl,
só,
bors.


A Gombás kocka 2. elkészítési módja:
A gombát apróra vagdalva kevés zsírban megpároljuk és zsírjára sütjük. Kihűtjük. A lisztet,tojássárgákat,olvasztott vajat,tejfölt,sót ,borsot,finomra vágott petrezselyemzöldet simára kikeverjük,hozzávegyítjük a gombát és a két tojásfehérje kemény habját. Kisebb tepsit vagy lábast kikenünk zsírral,meghintjük liszttel,beleöntjük a keveréket és sütőben tűpróbáig sütjük. Deszkára borítva kisebb kockára vágjuk és külön tálban tálaljuk paradicsom-zöldség-gomba-hús krémlevesek mellé.


Kategória: Köretek receptjei


A gombás kocka 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook