Gombás kaszinótojás recept
A Gombás kaszinótojás hozzávalói:8 fött tojás,
20dkg gomba,
5 dkg vaj,
1 kis tubus majonéz,
2 dl tejföl,
só,
bors,
pár csepp citromlé,
mokkásk. porcukor
A Gombás kaszinótojás elkészítési módja:
A gombát nagyon apróra vágjuk,sóval,borssal megpároljuk,levét elsütjük.A majonézt a tejföllel,a citromlével,és a porcukorral simára keverjük.A tojásokat hosszában kettévágjuk,a sárgájukat kiszedjük,villával összetörjük,a párolt gombával és kevés mártással összedolgozzuk.A fél tojások üregébe halmozzuk a pépet,tálra ültetjük és a maradék mártással leöntve,jól lehűtve kináljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. márc. 20. 22:14
A gombás kaszinótojás elkészítési módja és hozzávalói.