Gombakotlett recept

A Gombakotlett hozzávalói:
1 üveg szeletelt gombakonzerv
2 szelet szikkadt barnakenyér
1 tojás
1 kis fej hagyma
olaj
fűszerkeverék házilag (ld. syria receptjei között)

zsemlemorzsa


A Gombakotlett elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk, a vízbe áztatott kenyeret jól kinyomkodjuk. A lecsepegtetett gombát összegyúrjuk a kenyérrel, a tojással, s ízlés szerint fűszerezzük. A masszából nedves kézzel kerek szeleteket formálunk, zsemlemorzsába forgatjuk és bő, forró olajban megsütjük. Párolt rizzsel, tartárral tálaljuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A gombakotlett elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook