Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Kéttojásos gombás lecsó recept

Kéttojásos gombás lecsó recept

A Kéttojásos gombás lecsó hozzávalói:
vöröshagyma
olaj
fokhagyma
lecsópaprika
paradicsom
gomba
tojás

töröttbors
fűszerpaprika


A Kéttojásos gombás lecsó elkészítési módja:
A hagymát nagyobb darabokra (nem finomra) vágjuk, a paprikát szintén. A gombát szeleteljük. A fokhagymát durvára aprítjuk. Olajon (vagy más zsiradékon) párolni kezdjük a hagymákat a gombát és a paprikát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával. A paradicsomot keresztben bevagdossuk, 1 percre lobogó forró vízbe dobjuk. Kiszedjük, meghámozzuk, felkockázzuk, és a paprikához adjuk. A tojások felét keményre főzzük, a másik felét felverjük, a lecsóba öntjük, és készre főzzük. Végül a főtt tojásokat kockára vágjuk, és óvatosan a lecsóba keverjük.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A kéttojásos gombás lecsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook