Kéttojásos gombás lecsó recept
A Kéttojásos gombás lecsó hozzávalói:vöröshagyma
olaj
fokhagyma
lecsópaprika
paradicsom
gomba
tojás
só
töröttbors
fűszerpaprika
A Kéttojásos gombás lecsó elkészítési módja:
A hagymát nagyobb darabokra (nem finomra) vágjuk, a paprikát szintén. A gombát szeleteljük. A fokhagymát durvára aprítjuk. Olajon (vagy más zsiradékon) párolni kezdjük a hagymákat a gombát és a paprikát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával. A paradicsomot keresztben bevagdossuk, 1 percre lobogó forró vízbe dobjuk. Kiszedjük, meghámozzuk, felkockázzuk, és a paprikához adjuk. A tojások felét keményre főzzük, a másik felét felverjük, a lecsóba öntjük, és készre főzzük. Végül a főtt tojásokat kockára vágjuk, és óvatosan a lecsóba keverjük.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2018. jún. 5. 23:02
A kéttojásos gombás lecsó elkészítési módja és hozzávalói.