Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Töltött-rántott pásztorsajt recept

Töltött-rántott pásztorsajt recept

A Töltött-rántott pásztorsajt hozzávalói:
30 dkg pásztorsajt
2 tojás
2 evőkanál darált dióbél
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál tejföl
só, törött bors
morzsa a bundázáshoz, olaj a sütéshez


A Töltött-rántott pásztorsajt elkészítési módja:
A sajtot 8 szeletre vágom. A tojásokat szétválasztom, egy sárgáját félreteszek, a többit egy evőkanálnyi vízzel, sóval habosra keverem. A félretett tojássárgáját összekeverem a dióval, a tejföllel, majd sóval, borssal zúzott fokhagymával ízesítem. A sajtszeleteket bekenem a diós krémmel, egyet-egyet a krémes felével összerakok, összenyomok. Lisztbe, tojásba, morzsába mártom, majd ismét tojásba forgatom. Végül egy második réteg morzsában meghempergetem, és felforrósított olajon pirosbarnára sütöm. Sült zöldségkörettel tálalom.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A töltött-rántott pásztorsajt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook