Spenótos szójafasírt recept

egy csomag mirelit parajkrém
20 dkg szójagranulátum
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
8 evőkanál zsemlemorzsa
2 tojás
olaj
só, bors, szerecsendió
A Spenótos szójafasírt elkészítési módja:
A szóját az előírás szerint beáztatjuk, a felengedett parajt a levétől kinyomkodjuk, majd összegyúrjuk a lereszelt vöröshagymával, az összezúzott fokhagymával, a tojásokkal, 2 evőkanál olajjal és a fűszerekkel. Összedolgozzuk annyi zsemlemorzsával, hogy formálható masszát kapjunk. Vizes kézzel lapos pogácsákat készítünk, majd bő forró olajban kisütjük.
Kiváló főzelékfeltét, de bármilyem mártással is finom.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. jún. 8. 23:58
A spenótos szójafasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.