Mogyorógolyó recept

A Mogyorógolyó hozzávalói:
30 dkg földimogyoró
20 dkg porcukor
10 dkg tortabevonó étcsokoládé
1 tojásfehérje
rumos meggy
kókuszreszelék


A Mogyorógolyó elkészítési módja:
A finomra darált mogyorót és a lereszelt tortabevonót összegyúrjuk a tojásfehérjével. 30-40 db-ra osztjuk, közepükbe rumos meggyet teszünk, s gombócokat formálunk belőlük, majd kókuszreszelékbe hempergetjük. Papírkapszlikban egy tálcára sorakoztatjuk a golyócskákat.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mogyorógolyó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook