Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Gombafejek juhtúróval töltve recept

Gombafejek juhtúróval töltve recept

A Gombafejek juhtúróval töltve hozzávalói:
500 g közepes nagyságú gombafej
300 g juhtúró
20 g vaj
40 g trappista sajt
5 cl citromlé

õrölt fehér bors


A Gombafejek juhtúróval töltve elkészítési módja:
A gombafejeket megtisztítjuk, leszárazzuk, jól megmossuk. Sós, citromos vízben pár percig fõzzük, majd leszûrjük és hagyjuk kihûlni. A juhtúrót simára keverjük, és borssal ízesítjük. A gombafejeket szétválogatjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval, és a kisebbekkel befedjük. Kivajazott tûzálló tálba rakjuk a töltött gombákat, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütõben színesre pirítjuk, miközben a juhtúró is kellõen megolvad.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A gombafejek juhtúróval töltve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook