Gombafejek juhtúróval töltve recept
A Gombafejek juhtúróval töltve hozzávalói:500 g közepes nagyságú gombafej
300 g juhtúró
20 g vaj
40 g trappista sajt
5 cl citromlé
só
õrölt fehér bors
A Gombafejek juhtúróval töltve elkészítési módja:
A gombafejeket megtisztítjuk, leszárazzuk, jól megmossuk. Sós, citromos vízben pár percig fõzzük, majd leszûrjük és hagyjuk kihûlni. A juhtúrót simára keverjük, és borssal ízesítjük. A gombafejeket szétválogatjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval, és a kisebbekkel befedjük. Kivajazott tûzálló tálba rakjuk a töltött gombákat, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütõben színesre pirítjuk, miközben a juhtúró is kellõen megolvad.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: kormi7, 2006. nov. 30. 19:21
A gombafejek juhtúróval töltve elkészítési módja és hozzávalói.