Gesztenyével töltött fácán recept
A Gesztenyével töltött fácán hozzávalói:Pulyka helyett készíthetünk fáánt, mivel kisebb madár, így hamarabb elkészül.
1db fácán
50dk gesztenye
30dk füstölt szalonna
1 zsemle
só
majoranna
szerecsendió
1 tojás
kevés zsír.
A Gesztenyével töltött fácán elkészítési módja:
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az őrölt szerecsendióval, majd a fácán hasüregébe töltjük. A lábait hústű segítségével leszorítjuk, majd az egész fácánt füstölt szalonnaszeletekkel borítjuk be, végül szorosan alufóliába csomagoljuk. Kizsírozott tepsiben közepes hőfokon kb másfél óra alatt megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. márc. 8. 15:40
A gesztenyével töltött fácán elkészítési módja és hozzávalói.