Gesztenyetorta - nem kell sütni! recept


-2 gesztenyemassza,
-15 dkg darált keksz,
-3 ek.tej,
-pici rum
Ezeket jól összedolgozzuk, és a tortaforma aljába egyenletesen belenyomkodjuk.
-2 vaniliapudingot
-6 dl tejben megfőzünk.
-25 dkg rámát
-20 dkg porcukorral kikeverünk és a pudinghoz keverjük.
A Gesztenyetorta - nem kell sütni! elkészítési módja:
A gesztenyére rátesszük a fele krémet, erre egy sor rumos tejben épp csak megmártott babapiskóta kerül, majd a krém másik fele. Tetejére tejszínhab/4-5 dl/ erre csokireszelék vagy tortadara. Pár órára hűtőbe teszem.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Margitanya, 2010. febr. 22. 08:44
A gesztenyetorta - nem kell sütni! elkészítési módja és hozzávalói.