Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyekrémes rumos szőlővel recept

Gesztenyekrémes rumos szőlővel recept

A Gesztenyekrémes rumos szőlővel hozzávalói:
1 adaghoz:
1 fürt fehér szőlő
1 marék sült gesztenye
2 evőkanál cukor
vaníliás cukor
őrölt fahéj
őrölt szegfűszeg
rum
tejföl
főzőtejszín


A Gesztenyekrémes rumos szőlővel elkészítési módja:
A szőlőt leszemezem, a gesztenyét megpucolom, s felteszem főni egy kevés vízben, cukrozom, fűszerezem. Amikor már minden puhára főtt, félreteszek 1 gesztenyét és 4 szem szőlőt, a többit beöntöm egy keverőedénybe, hozzáadom a rumot és a tejfölt, botmixerrel összekeverem. Tálaláskor ráteszem a gesztenyét s a szőlőszemeket, locsolok rá kevés tejszínt.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyekrémes rumos szőlővel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook