Gesztenyekrémes rumos szőlővel recept

1 adaghoz:
1 fürt fehér szőlő
1 marék sült gesztenye
2 evőkanál cukor
vaníliás cukor
őrölt fahéj
őrölt szegfűszeg
rum
tejföl
főzőtejszín
A Gesztenyekrémes rumos szőlővel elkészítési módja:
A szőlőt leszemezem, a gesztenyét megpucolom, s felteszem főni egy kevés vízben, cukrozom, fűszerezem. Amikor már minden puhára főtt, félreteszek 1 gesztenyét és 4 szem szőlőt, a többit beöntöm egy keverőedénybe, hozzáadom a rumot és a tejfölt, botmixerrel összekeverem. Tálaláskor ráteszem a gesztenyét s a szőlőszemeket, locsolok rá kevés tejszínt.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. nov. 23. 13:54
A gesztenyekrémes rumos szőlővel elkészítési módja és hozzávalói.