Gesztenyegolyó recept
30 perc
300 kcal
15 gramm
30 gramm
250g Gesztenyemassza
200g daráltkeksz
cseresznye vagy meggy
1 tojássárgája
rumaroma
kókuszreszelék
csokidara
pár kanál tej
A Gesztenyegolyó elkészítési módja:
A gesztenyemasszát elkeverjük a tojássárgájával. Hozzáadjuk a daráltkekszet.Majd míg össze nem áll hozzáöntünk annyi tejet.És a rumot. Golyókat formálunk belőle miközben a meggyet vagy cseresznyét belerakjuk a közepébe. Majd megforgatjuk kókuszreszelékben és csokidarában.
ISTENI FINOMSÁG!!!!!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: symoneta14, 2008. ápr. 26. 19:34
A gesztenyegolyó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.