Gépjármű biztosítás...mi a teendő? (tudásbázis)
Bizonyára megvannak az ajánlatok, Netrisk oldalán , akár kamu névvel, megkapod az ajánlatokat
Korábban nem kellett név a teszteléshez
Aztán a legjobbat kiválasztva megnézed az eredeti biztositó oldalt is, hátha ott még alacsonyabb
Netrisk előnye ,hogy elintéz minden papirmunkát, te csak hátradőlsz a fotelben
milyen eljárás várható a kötelező kötésénél"
Milyen lenne? Mint tavaly.
Mivel kevés kivételtöl eltekintve december 1-ig kell lemondani/váltani, semmi sietség nincs
Dec. 1-ig kell a mostani biztositónak megkapni a lemondó nyilatkozatot, ha váltasz
Sziasztok!
Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy az idén milyen eljárás várható a kötelező kötésénél?
Elég erőszakosan bombáznak ajánlatokkal mailben, sőt eddigi biztosítónktól postai levelet is kaptunk. Ebben az áll, hogy amennyiben most befizetem a jövő évit, akkor x kedvezményt tudnak adni. Ha nem, akkor ezt később nem vehetem igénybe.
Hova rohannak, hát nem ezután lesz az igazi verseny? Most tulajdonképpen mindenki revolverez, hogy lépjünk ELŐBB a szükséges időpontnál.
Rendben, nem ígérem, hogy egyből válaszok, mert hétvége lesz, de igyekszem fellépni és segíteni!
Szép hétvégét!
Köszönöm!
Ezt elmondom páromnak és majd meglátom mit dob rá.
Kiváncsi vagyok hogyan gondolja tovább.
Holnap jelentkezni fogok!
Ha bármi ilyen nemű gondom lenne,irhatok privit?
köszönöm az eddigi segítségedet,okosabb lettem:)
:)
Ez a szakmám, jobban mondva autókereskedésben dolgozom + biztosításokat kötök! Ezért tudtam segíteni! :)
A vagyonszerzési illeték:
1890 cm3 alatt: cm3 * 18
1890 felett: cm3 * 24
Ha ezt az esetet választjátok, akkor csak a vagyonszerzési illetéket kell megfizetni (ez is köbcentitől függ), illetve a törzskönyv és forgalmi illetéket, ami 12000!
Plusz ugye majd az első negyedéves biztosítási díjjat!
nem gáz
nem feltétele a biztosításnak
Szia!
Ahogy előttem már írták mások is, írassátok át pl a te nevedre. És új belépőként kötsz a te nevedre kötelezőt. Az sokkal olcsóbb lenne, mint így....
Ezt jól megcsinálta párom:(
Akkor fizetni az elmaradást,a büntit és a köv.negyedévest.na ez igy szép összeg,a spórolt pénz mind rá fog menni szinte.
Hát sajnos nem az!
Ki kellett volna vonatni a forgalomból, ideiglenesen!
Benne van a nevében is, hogy KÖTELEZŐ biztosítás! Tehát ezt kötelezően fizetni is kell, ha használod a kocsit, ha nem! :s
Be kell menni a biztosítóba, ahol voltatok és ott ők kiszámolják, mennyi a fedezetlenségi díj, helyben be is tudjátok fizetni! Illetve ki kell még fizetni ugye a következő negyedévi díjat is, hogy legyen már rajta élő biztosítás!
az nem faca:(
köszönöm:)
További ajánlott fórumok:
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Kötelező biztosítás
- Gépjármű kötelező biztosítás
- Gépjármű biztosítást melyik naptól fizetem?
- Mi a teendőm, ha a biztosító nem tudta leemelni a számlámról a biztosításom összegét, mert nem volt rajta fedezet?
- Mi a teendő ha még a biztosító nem küldte a kötelező biztosításra a csekket?