Garnélás falatok recept
A Garnélás falatok hozzávalói:4 kifli
2 doboz garnélarákkonzerv
20 dkg krémsajt
5 dkg vaj
1 evőkanál citromlé
1 csokor kapor
só, őrölt fehér bors
A Garnélás falatok elkészítési módja:
A rákkonzervet lecsöpögtetjük, néhány szép rákocskát félreteszünk, a többit összetörjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, a vajat, a citromlevet és pépesítjük, (turmixoljuk). Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük, végül belekeverjük a kapor felét fölaprítva. A kifliket fölkarikázzuk és a garnélarákos sajtkrémet vastagon, rákenjük (még mutatósabb, ha nyomózsákba töltjük a krémet és a kiflikarikákra rózsát nyomunk belőle). A tetejét egy-egy rákocskával és egy-egy kapor-ágacskával díszítjük. Kaviáros és szardíniás falatok társaságában kínáljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. dec. 30. 22:25
A garnélás falatok elkészítési módja és hozzávalói.