Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Garnélás falatok recept

Garnélás falatok recept

A Garnélás falatok hozzávalói:
4 kifli
2 doboz garnélarákkonzerv
20 dkg krémsajt
5 dkg vaj
1 evőkanál citromlé
1 csokor kapor
só, őrölt fehér bors


A Garnélás falatok elkészítési módja:
A rákkonzervet lecsöpögtetjük, néhány szép rákocskát félreteszünk, a többit összetörjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, a vajat, a citromlevet és pépesítjük, (turmixoljuk). Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük, végül belekeverjük a kapor felét fölaprítva. A kifliket fölkarikázzuk és a garnélarákos sajtkrémet vastagon, rákenjük (még mutatósabb, ha nyomózsákba töltjük a krémet és a kiflikarikákra rózsát nyomunk belőle). A tetejét egy-egy rákocskával és egy-egy kapor-ágacskával díszítjük. Kaviáros és szardíniás falatok társaságában kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A garnélás falatok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook